За нас

 

Сервиз за електронна техника “Шеритон Електроникс” е основан през 2010 г. след като част от квалифицираните специалисти на оторизирания сервиз на SAMSUNG, PANASONIC и PHILIPS започват самостоятелен бизнес.
Основната дейност на сервиз “Шеритон Електроникс” е ремонт на телевизионна, аудио и битова техника.
Управител на сервиза е Димитър Русев, магистър по специалност Радио и телевизионна техника с професионална квалификация инженер по електроника и комуникации.  Квалификацията е придобита в Технически университет – Варна. 
Сервизът разполага с висок клас специализирана измервателна апаратура за точна диагностика на високотехнологичните LCD, PLASMA и LED телевизори. Наличието на апаратура и натрупан опит в ремонта на съвременната аудио, видео и електронна техника позволяват бърз и качествен ремонт.     
Навлизането на енергийно ефективните електроуреди в бита наложи сервизирането и на електронни модули на различни видове домакински уреди като,климатици, климатични системи, микровълнови печки и др.
От 2011г. сервиз “Шеритон Електроникс” поема поддръжката на аварийни захранвания за циркулационни помпи на парни инсталации.